Workshops - Dracorubio

come learn with me

Throughout the year Dracorubio provides workshops and masterclasses in Photoshop especially catered to enhance your photoshop skills. 

Find your workshop on this page.


Creative Immersion Weekend | 17-19 mei 2019

Ga je ook ooit nog eens die ene shoot doen, wil je ook eens vroeg uit de veren voor dat mooie licht, heb je ideeën tot het einde der tijden maar heb je nooit de tijd om ze te realiseren? Ga dan met ons mee van 17 tot 19 mei voor een weekend van creativiteit en ontwikkeling. We duiken even onder en weg van alle factoren die ons tegenhouden om datgene te maken wat we altijd al hebben willen doen.

Wij zijn Matthijs Smilde en Roderique Arisiaman, beide fotografen, beeldmakers en verhalenvertellers. Wij willen een weekend plannen voor een groep gedreven creatievelingen en ons onderdompelen in het maakprocess. Samen beelden maken, elkaar helpen en van elkaar te leren.

We bieden jullie ondersteuning in het proces van verhaal tot beeld, Matthijs neemt je mee naar buiten en gaat met je op pad om je verhaal tot uiting te laten komen. Roderique laat je zien hoe je met beeldbewerking je foto kan laten spreken en het maximale uit je beeld te halen. We hebben plek voor 8 mensen.


De kosten voor het weekend zijn €150 (inc BTW) Eten en verblijf zijn voor eigen kosten, wij doen wel de reservering uit voor de locatie, daarmee ben je verzekerd van een plek. De locatie wordt ergens in Nederland, afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbaarheid van logies. Maar in ieder geval in de buurt van de natuur en het buitenleven. interesse, stuur dan snel een berichtje!


Photoshop Masterclass - 1 juni 2019

DraumList Event: Photoshop Masterclass met Dracorubio


Leer omgaan met Photoshop voor fotografie op een creatieve manier en boost je kennis tijdens deze workshop. Dracorubio leert je omgaan met photoshop brushes en texturen om onder andere vuur, magie en extra details toe te voegen aan je foto’s. Verder kijken we ook naar compositie en kleurbalans van je foto en hoe we deze kunnen aanpassen om er een perfect geheel van te maken.


Tijdens de workshop zal Dracorubio een paar verschillende methodes laten zien om een bepaald effect te creëren en kijken we naar lastige situaties zoals maskers. We gaan ook aan de slag met zelfgemaakte brushes, adjustment layers, curves en texturen.

Aan het einde van de workshop heb je je kennis weer verder uitgebreid over de verschillende tools die Photoshop te bieden heeft. De kennis is prima toe te passen in zowel artistiek werk als in commercieel werk.


Benodigdheden:

1. Tijdens de workshop werken we met Adobe Photoshop CC 2019, eerdere versies mogen ook, maar soms kunnen functies net anders zijn bij eerdere versies.

2. Een beetje kennis van Photoshop is wel handig. Weten wat lagen, laag-maskers (adjustment layers) en brushes zijn is een minimale vereiste.

3. Een Wacom tekentablet is handig om te hebben. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en in alle prijsklasses. Zeker de moeite waard als gereedschap om te hebben.

Datum: zaterdag 1 juni 2019 Locatie: FOORT studio, Amersfoort Tijd: 09.30 - 17.00 uur Investering: € 159,- (ex btw, incl lunchbuffet, koffie, thee, candy)


Inschrijven: info@draumlist.com (beperkt plek)


www.draumlist.com


Mater Suspiria

Draumlist RAW TALK 2019


Op zaterdag 2 november 2019 organiseert DraumList de eerste RAW TALK. Tijdens deze dag zullen vijf top sprekers uit de fotografiebranche op het podium over hun werk als fotograaf vertellen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen.


Spreker 1: Kevin Mullins (UK) (trouwfotografie)

Spreker 2: Brendan de Clercq (NL) (Portretfotografie)

Spreker 3: Jake Hicks (UK) (Gelled Lighting fotografie)

Spreker 4: Roderique Arisiaman (NL) (Photoshop)

Spreker 5: Nico Brons (NL) (Smartphone fotografie)


Investering : € 89,- (excl. BTW / incl. lunch / koffie / thee / candy)
Datum : zaterdag 2 november 2019 Tijd : 09.30 - 17.15
Plaats : Amersfoort Locatie : Wordt nog bekend gemaakt
Supported by : cafeobscura DIGIFOTOPro Fotobond Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie

More Info

Reserveren (beperkt plek): info@draumlist.com

Powered by SmugMug Log In