Workshops - Dracorubio

come learn with me

Throughout the year Dracorubio provides workshops and masterclasses in Photoshop especially catered to enhance your photoshop skills. 

Find your workshop on this page.


WORKSHOP | PHOTOSHOP & LIGHTROOM

Til je beelden naar een hoger niveau...


Ben jij benieuwd hoe jij je foto’s net even dat beetje extra kan meegeven? Deze actieve en hands-on workshop helpt jou daarbij! De workshop bestaat uit 2 delen. In het ochtenddeel gaan we met onze camera op zak een mooie wandeling maken. Rondom Noordlaren & de Vijftig Bunder. Tijdens deze wandeling kan iedereen er naar hartelust op los fotograferen. Maken wat jij mooi vind. Hierin wordt je ondersteund door twee fotografen. Zij zullen je ondersteunen en onder andere de thema’s Bokeh Panorama en Focus Stacking met je behandelen. Hoe werkt dit en wat kan ik hier mee. Je gaat het allemaal ontdekken!


Na een uitgebreide lunch ,die bij deze workshop is inbegrepen, gaan we in de middag verder met het Photoshop & Lightroom gedeelte. Tijdens dit deel kijken we hoe je beeldbewerking toe kan passen op je landschaps- & natuurfoto’s. In Photoshop gaan aan de slag met Luminantie Maskers om exposures bij te stellen. Ook gebruiken we diverse tools om ongewenste elementen uit de foto te halen en de focus aan te brengen aan belangrijke delen van je foto.

Verder kijken we in Lightroom naar compositie en de kleurbalans van je foto. Hoe we deze kunnen aanpassen om er een perfect geheel van te maken. Aan het einde van de workshop heb je je kennis verder uitgebreid over de verschillende tools die Photoshop & Lightroom te bieden hebben. Deze kennis is prima toe te passen in zowel artistiek werk als in commercieel werk. Oftewel, je tilt je foto’s naar een hoger niveau!

Photoshop Masterclass - TBA 2019

DraumList Event: Photoshop Masterclass met Dracorubio


Leer omgaan met Photoshop voor fotografie op een creatieve manier en boost je kennis tijdens deze workshop. Dracorubio leert je omgaan met photoshop brushes en texturen om onder andere vuur, magie en extra details toe te voegen aan je foto’s. Verder kijken we ook naar compositie en kleurbalans van je foto en hoe we deze kunnen aanpassen om er een perfect geheel van te maken.


Tijdens de workshop zal Dracorubio een paar verschillende methodes laten zien om een bepaald effect te creëren en kijken we naar lastige situaties zoals maskers. We gaan ook aan de slag met zelfgemaakte brushes, adjustment layers, curves en texturen.

Aan het einde van de workshop heb je je kennis weer verder uitgebreid over de verschillende tools die Photoshop te bieden heeft. De kennis is prima toe te passen in zowel artistiek werk als in commercieel werk.


Benodigdheden:

1. Tijdens de workshop werken we met Adobe Photoshop CC 2019, eerdere versies mogen ook, maar soms kunnen functies net anders zijn bij eerdere versies.

2. Een beetje kennis van Photoshop is wel handig. Weten wat lagen, laag-maskers (adjustment layers) en brushes zijn is een minimale vereiste.

3. Een Wacom tekentablet is handig om te hebben. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en in alle prijsklasses. Zeker de moeite waard als gereedschap om te hebben.

Datum: nog nader te bepalen 

Locatie: FOORT studio, Amersfoort

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Investering: € 159,- (ex btw, incl lunchbuffet, koffie, thee, candy)


Inschrijven: info@draumlist.com (beperkt plek)


www.draumlist.comDraumlist RAW TALK 2019


Op zaterdag 2 november 2019 organiseert DraumList de eerste RAW TALK. Tijdens deze dag zullen vijf top sprekers uit de fotografiebranche op het podium over hun werk als fotograaf vertellen en is er voldoende ruimte om vragen te stellen.


Spreker 1: Kevin Mullins (UK) (trouwfotografie)

Spreker 2: Brendan de Clercq (NL) (Portretfotografie)

Spreker 3: Jake Hicks (UK) (Gelled Lighting fotografie)

Spreker 4: Roderique Arisiaman (NL) (Photoshop)

Spreker 5: Nico Brons (NL) (Smartphone fotografie)


Investering : € 89,- (excl. BTW / incl. lunch / koffie / thee / candy)
Datum : zaterdag 2 november 2019 Tijd : 09.30 - 17.15
Plaats : Amersfoort Locatie : Wordt nog bekend gemaakt
Supported by : cafeobscura DIGIFOTOPro Fotobond Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie

More Info

Reserveren (beperkt plek): info@draumlist.com

Powered by SmugMug Log In